• Dansk
  • English

UC Viden

UC Viden er professionshøjskolernes samlede portal for forsknings- og udviklingsaktiviteter samt praksisviden. I UC Viden kan du søge publikationer, forsknings- og udviklingsprojekter, konferencer, foredrag, undervisning og konsulentydelser.

UC Viden består af 2 portaler:

Skal du uploade projekter til UC Viden, så klik på linket herunder. Du bliver ledt videre til indgang via WAYF.
https://www.ucviden.dk/admin/workspace.xhtml

Én samlet supportside til UC Viden

UC viden har lanceret en ny supportside – www.ucviden-support.dk. Siden indeholder udførlige vejledninger til UC Viden, der gør inddateringsarbejde i UC Viden lettere. Ved at samle vejledningsmateriale på én samlet side, bliver det nemmere at finde relevant support til UC Viden. På siden vil det altid være muligt at finde de senest vejledninger, der passer med den seneste version af UC Viden. Derfor skal du altid besøge www.ucviden-support.dk for det seneste vejledningsmateriale.
 
Få hjælp til at dele din viden
Ved at inddatere publikationer i UC Viden, kan du gøre dem tilgængelige for alle med interesse i din forskning. På www.ucviden-support.dk finder du konkrete råd til, hvordan du bedre kan dele din viden, gøre den lettere tilgængelig for interesserede og generelt mere synlig på internettet.
 
Hold dig opdateret omkring UC Viden
I vores gruppe på LinkedIn poster vi løbende nyheder vedrørende tiltag i UC Viden. Ønsker du at være opdateret omkring UC Viden, er gruppen en oplagt kanal. Du tilmelder dig gruppen her: www.linkedin.com/groups/12002356
Gruppens indhold er primært henvendt til UC Videns slutbrugere. UC Viden sekretariatet vil løbende poste nyheder omkring nye tiltag i UC Viden. 
 

Hvordan arbejder UCL med portalen?

UC Viden er dels en database, dels en kvalitetsramme. Alle medarbejdere opfordres til at oprette profiler i databasen og uploade deres vidensprodukter. Kvalitetsrammen er undervejs til at blive en operationalisering af videnspolitikken. Uddannelserne skal levere til rammens krav.

Ansvarlige i UCL

Birgitte Ehs, 2380 3980, bieh@ucl.dk
Bibliotekar, tovholder for databasen.