• Dansk
  • English

Kurser

Der udbydes løbende forskellige kurser, både individuelle forløb og planlagte kurser.
 
Der er udarbejdet en række kurser specielt til forskere i UCL; Kurser i Videnskabelig InformationsKompetence, i daglig tale KVIK.
Kurserne startede op i august 2015. Kursuskatalog kan ses her.
 
Kommende kurser (kurserne er for alle der arbejder med forskning):
Publiceringsstrategi. Send en mail hvis du er interesseret:-)
 
 
 
Skriv til afca@ucl.dk hvis du vil inviteres eller har brug for et specifikt kursus.
 
 
Der afholdes ”CAT-kursus: Søgning og kritisk vurdering af forskningsbaseret litteratur” for sundhedsfaglige undervisere i UCL i efteråret 2020. Kurset afholdes med en række kursusdage fordelt over et semester, hvor man arbejder med sin egen problemstilling. Kurset er et to ugers fuldtidsstudie (60 t.), svarende til 3 ETCS, på master/kandidatniveau. For yderligere info om kurserne, kontakt Anne-Marie Fiala Carlsen.
 
 
I 2016/2017 udarbejder Forskerservice i samarbejde med Sundhedsuddannelsernes Forskningscenter en række EduMe videoer. EduMe videoerne vil kunne understøtte læring indenfor systematisk litteratursøgning, søgestrategier og referencehåndtering.

​I efteråret 2016 indledte Forskerservice og UC SYD Biblioteket et samarbejde om undervisning på UCL og UC SYDs fælles PhD-Akademis nye kursus "Kvalificering af forskningskompetencer". Kurset betår af seks hele dage, hvor undervisere og forskere kan kvalificere sig til selvstændigt at kunne tilrettelægge og formidle forskningsaktiviteter.

I 2016 kom Forskerservice med i Adjunktprogrammet i UCL, med to worksshops om Informationskompetence.
 
I efteråret 2015 har Forskerservice og UCL Biblioteket undervist medarbejdere i Tværgående Uddannelsesudvikling i MiniKVIK - en meget kort udgave af dele af KVIK.

I foråret 2015 indledte Forskerservice et samarbejde med Sundhedsuddannelsernes Forskningscenter om udvikling og afholdelse af kurset ”Søgning og kritisk vurdering af forskningsbaseret litteratur” for undervisere i UCL. Kurset er et to ugers fuldtidsstudie, svarende til 3 ETCS, på master/kandidatniveau.