Forskerservice

LIGE NU:

Opgrader din computer til Windows 10 og brug nyeste WnC version, det ser ud til at fungere:-)

VIGTIGT! Hvis du har problemer med Write-N-Cite og Word. så afinstallér din WnC og installér en ældre version - brug linket her: http://download.refworks.com/PQfWInstall32_4.5.1540.exe 

Du kan også opgradere din computer til Windows 10 hos IT. Installér derefter den nyeste version af Write-N-Cite. Det ser ud til at virke bedre, hvis du har Windows 10 og Office 2013 på din computer.

Hvis du har mod på at hoppe over på New RefWorks kan du oprette en ny konto her: https://refworks.proquest.com/ Se video om oprettelser her: https://www.youtube.com/watch?v=CG5Dm1zV6b8 og om Write-n-cite her https://www.youtube.com/watch?v=qbuTev26cZw

 

Nu er det let at tilmelde sig Nyt fra Forskerservice, hvis du vil være opdateret på nyheder samt tips og tricks til hverdagen. Tilmelding til nyhedsbrev her.

Forskerservice har lavet en række Nice-to-Sheets, som er små korte vejledninger til nogle af de ting jeg ofte får spørgsmål om. Du finder NicetoSheets under Vejledninger og links.


Forskerservice opretter kurser, når der er behov for det. Send en mail, hvis du vil inviteres eller ønsker et bestemt kursus.


Forskerservice er en enhed der er oprettet for at understøtte forskere i UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

De primære målgrupper er ansatte i forskningsområderne, Videreuddannelsen, Ledelsesakademiet samt forskere på grunduddannelserne, præph.d.- og ph.d.-studerende.

Forskerservice skal bidrage til at højne kvaliteten af forskningen. Bibliotekaren i Forskerservice understøtter forskere og ph.d.'er i bl.a. litteratursøgning, referencehåndtering, artikelskrivning, publiceringsrådgivning, samt undervisning og vejledning i brug af databaser og udarbejdelse af reviews.

Forskerservice er fysisk placeret på Campus Odense, Niels Bohrs Allé 1, lokale D.136 og kommer også gerne ud til andre lokationer i UCL, ligesom Skype for business er meget anvendt. På NBA, D.136 er der (så vidt mulig) Åbent Forskerservice mandag - torsdag kl. 8-15 (det anbefales at booke via outlook).

I menuen til venstre kan du klikke dig videre for information om, hvad Forskerservice kan gøre for dig.

Er du ny i forskningsfeltet kan du med fordel også kigge på Forskerportalen.dk, som især berører juridiske og etiske spørgsmål indenfor forskning. Forskerportalen er udviklet af Udvalget til Beskyttelse af Videnskabeligt Arbejde (UBVA).