Forskerservice

LIGE NU:

NYT november 2017 - vejledning til at skaffe adgang til artikler. Nogle gange kan det være svært at gennemskue om vi har adgang eller om der findes andre muligheder for at læse artikler online. Se vejledningen for tricks til hvordan man gør.

NYT august 2017 - Undervisningsvideoer, dels vedrørende systematisk litteratursøgning og dels vedrørende RefWorks er nu at finde på disse sider. EduMe videoerne er ment som supplement enten inden KVIK-kurser eller efterfølgende som hjælp til at huske hvordan det nu lige var det var.

 

NYT juli 2017 - Fanen Informationssøgning er blevet opdateret med fem nye undersider. Se de nye sider:
Kom i gang med litteratursøgning
Systematisk review
PICO, SPIDER og andre hjælpemidler
Kritisk vurdering af artikler
Grå litteratur
Forskerservice opretter kurser, når der er behov for det. Send en mail, hvis du vil inviteres eller ønsker et bestemt kursus.

 


Forskerservice er en enhed der er oprettet for at understøtte forskere i UCL.

De primære målgrupper er ansatte i Forskning og Udvikling, Sundhedsuddannelsernes Forskningscenter samt forskere på grunduddannelserne og ph.d. studerende.

Forskerservice skal bidrage til at højne kvaliteten af forskningen. Bibliotekaren i Forskerservice understøtter forskere og ph.d.'er i bl.a. litteratursøgning, referencehåndtering, artikelskrivning, publiceringsrådgivning, samt undervisning og vejledning i brug af databaser og udarbejdelse af reviews.

Forskerservice er fysisk placeret på Campus Odense, Niels Bohrs Allé 1, lokale D.130A, men kommer gerne ud til de andre lokationer i UCL.

I menuen til venstre kan du klikke dig videre for information om, hvad Forskerservice kan gøre for dig.

Er du ny i forskningsfeltet kan du med fordel også kigge på Forskerportalen.dk, som især berører juridiske og etiske spørgsmål indenfor forskning. Forskerportalen er udviklet af Udvalget til Beskyttelse af Videnskabeligt Arbejde (UBVA).